Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Meri-Tuuli Väntsi
Reseptin luonut Lidlin tähtikokki ja ruokastailaaja Meri-Tuuli Väntsi on tuttu kasvo monista tv:n ruokaohjelmista. Meri-Tuulin teesit ruoanlaitossa ovat: ruoan pitää olla herkullista, eikä raaka-aineiden laadusta tingitä. Ruoassa tärkeintä on hyvä olo. Lähde Meri-Tuulin matkaan kokeilemaan helppoja mutta yllätyksellisiä reseptejä.
Ainesosat
1 pkt pkt | katkarapuja
katkarapu (Deluxe katkarapurengas) | |
1 pkt pkt | lohta
lohi (125 g, Deluxe kylmäsavulohi, esim. viskimarinoitu) | |
1 dl dl | majoneesia majoneesi | |
1 prk prk | ranskankermaa
ranskankerma (200 g) | |
3 rkl rkl | ketsuppia ketsuppi | |
1 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
1 rkl rkl | paprikajauhetta paprikajauhe | |
2 tl tl | Worcestershire-kastiketta Worcestershire-kastike | |
tilliä tilli | ||
ruohosipulia ruohosipuli |
Lisäksi
oliiveja oliivi | ||
cocktailkurkkuja cocktailkurkku | ||
leipää
leipä (esim. paahtoleipä) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKatkarapucocktail
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Avaa rapurenkaan paketti ja ota dippikippo renkaan keskeltä. Anna rapujen sulaa huoneenlämmössä (tai laita ne jääkaappiin kannen kanssa, jos tarjoilet herkun myöhemmin).
- Lisää majoneesi, chilidippi, ranskankerma ja ketsuppi kulhoon. Raasta joukkoon valkosipulin kynsi ja lisää myös paprikajauhe ja Worcestershire-kastike. Sekoita.
- Hienonna kylmäsavulohi ja laita 2/3 osaa siitä dippiin, säästä loput koristeluun. Hienonna dippiin vielä tilliä ja ruohosipulia, sekoita.
- Ennen tarjoilua lusikoi dippi lasimaljaan. Lisää päälle loput kylmäsavulohet ja viimeistele ripottelemalla dipin päälle paprikajauhetta. Lisää ravut maljan reunoille ja tarjoa.
Vinkki! Katkarapucocktail-maljojen kanssa sopii esimerkiksi Deluxe-oliivit, paahdetut leipätikut ja vihannestikut sekä Freshona-cocktailkurkut.