Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Meri-Tuuli Väntsi
Reseptin luonut Lidlin tähtikokki ja ruokastailaaja Meri-Tuuli Väntsi on tuttu kasvo monista tv:n ruokaohjelmista. Meri-Tuulin teesit ruoanlaitossa ovat: ruoan pitää olla herkullista, eikä raaka-aineiden laadusta tingitä. Ruoassa tärkeintä on hyvä olo. Lähde Meri-Tuulin matkaan kokeilemaan helppoja mutta yllätyksellisiä reseptejä.
Ainesosat
600 g g | perunaa
peruna (yleisperuna, esim. Jazzy) | |
oliiviöljyä oliiviöljy | ||
suolaa suola | ||
400 g g | porsaan pihvejä
porsaan pihvi (ohutleike) | |
1 rkl rkl | punaviinietikkaa punaviinietikka | |
1 rkl rkl | sinappia
sinappi (väkevä) | |
2 kpl kpl | laakerinlehteä laakerinlehti | |
2 dl dl | kermaa kerma | |
4 palaa pala | pinaattia
pinaatti (pakaste, sulatettuna) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPossunpihvit sinappikastikkeessa, pinaattia ja paahtoperunoita
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Pese perunat ja laita ne kuorineen uunivuokaan. Jos ne ovat kovin isoja, puolita perunat. Pirskottele päälle oliiviöljyä ja rouhi perunoille suolaa. Paahda 200-asteisessa uunissa 40 minuuttia tai kunnes potut ovat kypsiä.
- Sulata pinaatti ja puristele siitä ylimääräinen vesi pois, laita sivuun odottamaan. Suolaa porsaan pihvit molemmin puolin.
- Lorauta grillipannuun tilkka oliiviöljyä ja lämmitä se kuumaksi. Paista porsaan pihvit ruskeiksi molemmin puolin, nosta sivuun lautaselle. Lisää pannuun etikka ja sinappi sekä laakerinlehdet, laske lämpöä. Lisää kerma pannuun ohuena norona kaapien pannun pohjasta kaikki maut mukaan. Keitä puoli minuuttia, tarkista suolan määrä ja lisää sitten pinaatti. Kiehauta vielä kerran. Lisää lopuksi pihvit pannuun ja rouhi päälle reilusti mustapippuria.
- Kun perunat ovat paahtuneet kullanruskeiksi ja kypsiksi, nosta vuoka uunista. Tarjoa pihvien ja sinappikastikkeen kera.